Fakur betäcker!

 
Fakur är i full gång med att betäcka sitt första sto för i år och fler är på intågande! Det finns fler platser för intresserade sto ägare! Vi har över 20 års erfarenhet av avel och tar hand om ditt sto på bästa tänkbara sätt!
 
Fakur var med om en otäck olycka i vintras och har nu efter lång rehabilitering blivit bra igen men alla planer som låg framför oss i sommar spolierades och nu ser fram emot nästa år då vi tar nya tag med visning och tävlingar! Vi är otroligt tacksamma att vinden vände och vi fick behålla honom på jorden en stund till.....
Fakur hade mycket god dräktighet i fjol och får stora välresta avkommor med stora rumsliga gångarter. Avkommorna vi hittills sett har femgångsmammor och de har fått mycket stor trav samt mycket tölt men även visat pass i hagen.
 
Att han är världens snällaste hingst gör inte saken sämre, han kan hanteras av alla och går bredvid sina ston året runt utan att göra det minsta väsen.
 
Vi har ett förmånligt betäckningsavtal 2000 kr i språngavgift +  4000 kr vid 90 dagars dräktighet.
SIFs stoavgift samt bete 35 kr/dag tillkommer, uppstallning 75 kr/dag.
 
Fakurs stamtavla är mycket fin han är efter Alfur fra selfossi ee:Orri fra Pufu ue:Nattfari fra ytradalsgerdi, Fakur nedärver till 50% sin skäckfärg.
Fakur betäcker obegränsat antal ston på betäckningsbevis och är spattröntgad UA
Varmt välkomna
mejla butik@wahlbergs.se eller ring Anna 070-6293270
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0