Polaris Ranger

I höstas införskaffades en Polaris Ranger från Ytterocke Production.
Det är nog en av de bästa investeringarna på länge!
Hur sjutton skulle vi klarat denna vinter utan en ranger med snökedjor?  Denna vintern går ju till historien ifråga om blåst och snöfattighet, värme och is!
Visst skulle vi kunnat använda traktorn men det är bra mycket omständigare att starta igång den och ta sig runt i alla hagar än med Rangern som är liten, smidig och stark!
Runt jul körde vi grus med rangern i hagarna(och på vägen så traktorn kunde ta sig fram)  för att även de skolösa hästarna skulle kunna ta sig fram till vatten och hö/vindskydd.
Varje morgon/middag och kväll kör vi hö och vatten och det är en mycket fin känsla att på detta smidiga sätt kunna flytta utfodringsplatserna på nya ställen när lera och skit trampas upp!
 
Vi har skaffat en 200 liters vattentank som ryms på flaket (skulle kunna få plats med 2 st) som vi fyller upp och smidigt kör runt och fyller på alla värmebaljor med.
 
 
I höstas tog vi upp en del sommarhagar i ett nafs med Rangern, så skönt att slippa kånka på stolpar och band
 
 
 
 
 
 
Lite nyfikna är hästarna men de har snabbt lärt sig att när den startar kan det komma lite mat så oftast humrar de lite bakom stallet samtidigt som de spetsar öronen:)
 
 
I vintras kunde vi enkelt hålla uppe vår isridväg med rangern och en enkel plog innan vi körde med traktorn
 
 
Det går snabbt att få ut lite grus på ridbanan
 
Helt klart värd sin vikt i guld!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0