Koper

 
Fick ett trist avslag från SIF på namnförslaget Alice Koper på Majvors hingstunge sen i somras, först att det inte var isländskt,sedan, sedan efter att jag hänvisat till två hästar som faktiskt är döpta var för sig till Alice och Koper i Worldfengur att eftersom Alice är feminint och Koper maskulint går de ej att kombinera... Fyrkantigt...vad om jag kastrerar honom då blir han väl en hen och då måste han ju kunna heta båda de namnen?? !
 
Nåväl nu får han helt enkelt bara heta Koper, det lider han nog inte särskilt mycket av:)
 
 
 
 
 
 

Terminsavslut på ridskolan

ikväll hade  vi de två sista eleverna på ridskolan för den här terminen! i skvalande regn och plusgrader, helt galet en vecka före julafton!
Tack alla härliga elever för den här terminen och hoppas vi ses igen i februari!
Om du inte anmält dig till vårterminen är det hög tid för det för att vara garanterad plats!
Vi har grupper för alla nivåer och åldrar!
 
Efter stormen Ivar följde i helgen 2 dygn utan ström och det blir en del extra jobb med så många hästar men allt löstes smidigt med stor vattentank och pannlampor!
 
Thengill flyttade till Dalarna i helgen och är fantastiskt omtyckt och beskrivs som drömhästen och blir ordentligt bortskämd, jätteroligt att få sälja så fina hästar till så nöjda köpare!!!
 
Håll utkik på salusidan för snart kommer den uppdateras med ett gäng nya bilder på våra fina hästar som finns till salu just nu!
 
Tveka inte att höra av dig om du letar ny häst!
 
 
Thengill
 
 
 

RSS 2.0