Topreiter avlastningsgjord

Vi har hemma den nya versionen som är helt i läder av Topreiters avlastningsgjord! Jag gillar den skarpt och hästarna verkar också trivas mycket gott  i den! Just nu finns strl 45 cm hemma, vårt pris 1295 kr
 
 
 
Vill du glamma till det lite extra inför tävlingssäsongen har vi även vackra huvudlag med bling bling hemma
bland annat nedan Magic Diamond VIP för 750 kr, 3 rader med vackra kristaller , spännen i krom
 
Eller varför inte huvudlaget strass V 550 kr nedan
 
 
Vi har även huvudlaget glamour II hemma nedan 590 kr
 
 
 
Välkomna med er order:)
 

Polaris Ranger

I höstas införskaffades en Polaris Ranger från Ytterocke Production.
Det är nog en av de bästa investeringarna på länge!
Hur sjutton skulle vi klarat denna vinter utan en ranger med snökedjor?  Denna vintern går ju till historien ifråga om blåst och snöfattighet, värme och is!
Visst skulle vi kunnat använda traktorn men det är bra mycket omständigare att starta igång den och ta sig runt i alla hagar än med Rangern som är liten, smidig och stark!
Runt jul körde vi grus med rangern i hagarna(och på vägen så traktorn kunde ta sig fram)  för att även de skolösa hästarna skulle kunna ta sig fram till vatten och hö/vindskydd.
Varje morgon/middag och kväll kör vi hö och vatten och det är en mycket fin känsla att på detta smidiga sätt kunna flytta utfodringsplatserna på nya ställen när lera och skit trampas upp!
 
Vi har skaffat en 200 liters vattentank som ryms på flaket (skulle kunna få plats med 2 st) som vi fyller upp och smidigt kör runt och fyller på alla värmebaljor med.
 
 
I höstas tog vi upp en del sommarhagar i ett nafs med Rangern, så skönt att slippa kånka på stolpar och band
 
 
 
 
 
 
Lite nyfikna är hästarna men de har snabbt lärt sig att när den startar kan det komma lite mat så oftast humrar de lite bakom stallet samtidigt som de spetsar öronen:)
 
 
I vintras kunde vi enkelt hålla uppe vår isridväg med rangern och en enkel plog innan vi körde med traktorn
 
 
Det går snabbt att få ut lite grus på ridbanan
 
Helt klart värd sin vikt i guld!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Gneistiavlare...

Råkade se på hemmaklubbens hemsida att årets gneistiavelshäst och gneistiavlare presenterats...visste ju att Hrimnir från Valnegård tog hem segern med råge sedan tidigare men inte att även 2-5 plats räknades och skulle presenteras...efter en snabb uträkning enligt deras uträkningstabell såg jag att våran Trölla Teitursdotter nog skulle ha fått 5:e platsen med 0.09p och att vi därmed skulle kommit på 5:e plats som årets Gneistiavlare..kul! tråkigt att jag inte skickat in och anmält oss??!!
Nåväl ...
tidigt imorgon åker vi med Trölla och Ösp för att betäcka och avla fram någonting riktigt våldsamt som säkerligen kommer ställa till det i tabellerna framöver!;)
 
 
Trölla i Zachow september 2013
 
 
 
 
 

RSS 2.0