Mycket sedan sist...

Katla och Trölla startade i Timrå på nationella tävlingen sista helgen i maj, Katla vann speedpassen före välmeriterade Flugar och Nitroglusserin på supertung bana, duktiga hon!:) I 250 m kom vi på 3:e plats efter herrarna bara en hundradel från andra platsen.
Trölla vann T8 och V5 på fina poäng, hon har ju haft lite semester i vår då hon varit hos fina Alfur i Norge. Nu väntar en ny avelsbedömning till veckan på wången för hennes del.
Förra helgen tillbringades i Eskilstuna på eidfaxi nationella, Katla förbättrade sitt personbästa till 7.81 i speedpassen och vi fick samma tid som Jessica Rydin och Jorik.
I 250 fick vi en fin 4e plats på 23.99 s.
Stilpassen gick lite sisådär Katla va mycket taggad och ville hellre springa fort än snyggt!:)
Vi kom på en 5e plats trots att vi inte va helt överens om hur det skulle gå till...Eskilstuna tävlingen va Katlas 10e tävling totalt, vilken resa hon har gjort under de här 2 åren hos mig...!:)
Nu väntar SM vecka på wången och den inleds med avelsbedömning 2 dagar tis-ons. Sedan hem och vända och hämta tävlingshästarna Niklas och Katla.
Veckan efter SM har vi två dagridläger och det finns ett fåtal platser kvartill dem. På måndag den 1a Juli börjar somma ridskolan även där finns platser över.
Vi har just nu mycket  fina saluhästar, 5 åriga Aragon hann inte ens ut på hemsidan förräns hann blev reserverad. Vidja och Drifa två 5 åriga fina 4 gångsston finns att prova för den som letar fint ämne!
 
 
Trölla i höstas zachow Tyskland
 

RSS 2.0