Anmälda

Nu är vi anmälda till årets passchampionat i Zachow Neu Brandenburg 28-30 september.
Det ska bli jätteroligt att åka ner igen, anläggingen och tävlingarna är av högsta klass!  I år tar jag med 2 nykomlingar oxå förutom Niklas! hade egentligen tänkt tävla lokala klubbtävlingen i sundsvall nästa helg men efter lite närmare räknande så blev det mycket billigare att ta med 2 extra hästar till Tyskland än att tävla i Timrå eftersom resan ändå ska göras....kan ni tro??! ja jag vet inte vart det är på väg med med sporten men att tävla 3 hästar i Timrå på lokal klubbtävlingsnivå bara skulle med box kosta mig 3750 kr,(hagalternativ finns inte ens) att tävla Internationella passchampionatet med 5 FEIF domare ; worldranking tävling , Smkval på toppanläggning med hage och camping till oss själva kostar 1900 kr med 3 hästar!! Dessutom finns prispengar att vinna!
Domarna till passchampionatet flygs ju dit från både Island, tyskland, österrike, så domarkostnader har ju även det arrangemanget.
Jaja bara en liten fundering... jag tycker att det är väldigt tråkigt utvecklingen som under flera år bara pekat på dyrare och dyrare evenemang..det gör att man måste välja sina tävlingar mer med omsorg istället för att spontant åka för att det är roligt, för det är ju faktiskt väldigt väldigt roligt att tävla!!
 
Jag och Niklas från fjolårets passchampionat där vi knep en bronspeng i 150 m pass
//Anna
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej!

Håller också på med Islandshästar och ramlade in på din sida. Blev mycket förvånad över prisskillnaden i att tävla. Trodde att Tyskland skulle vara ännu dyrare än i Sverige men så var det tvärtom! Tänkvärt!

// Elin

2012-09-26 @ 10:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0