Mycket på gång!

 
Helgen som gick spenderades i Norrköping på domarsekreterarkurs som anordnades av lokalklubben Dyggur, sekreterarkursen gör mig nu behörig att avlägga lokaldomarexamen under kommande vår.
 
Det finns fortfarande platser kvar på dagskursen den 1 december, ta tillfället i akt och få lite ny inspiration i höstmörkret! Det kommer bli en toppendag! häst finns att hyra för den som inte har egen, pris med egen häst 600 kr pris med hyrd 700 kr ink fika/lunch
 
I stallet flyter det på med träningshästar, unghästar som just lär sig livet som ridhäst, Starri har fått vinterskor och kommit under ryttare och han är en riktig liten läckerbit! går från klarhet till klarhet! precis som det ska vara!
 
Starri kommer även till sommaren att ta emot ston för betäckning och så får även till sommaren  förhoppningsvis de första Starrifölen se dagens ljus! Mycket spännande!!! Alla 4 ston verkar iallafall fortfarande vara dräktiga!
 
I slutet av veckan tar vi hem unghingstarna från betet, aldrig tidigare under de 22 år vi haft hingstarna på sitt bete har de gått kvar så sent som slutet av november. Det har alltid kommit en hel del snö tidigare som gjorta att  stängseltråden blivit blöt och snötyngd och arbetet med hagen gjort det för tungsamt att låta dem gå kvar.
 
På slutet har det sett ut som de längtar hem nu varje gång vi kommer och fodrar, håller tummarna för att det får fortsätta vara fruset i marken så inte hagarna blir alltför leriga bara.
 
Vi har en hel drös med fina saluhästar så om du letar något speciellt skicka oss ett mejl vi kan ha fler hästar än de som finns på hemsidan! Vi lägger stor vikt vid att sälja "rätt" häst till "rätt" person! Vi har både fina mycket lovande unghästar , familjehästar upp till tävling på SM nivå!
Välkomna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0